Over ons

Over ons

Will Verhappen Grondwerken is een grondwerkspecialist uit Vessem, hoofdzakelijk werkzaam in de regio Eindhoven. Onze ervaren machinist verricht sinds jaar en dag grondwerken, sloopwerkzaamheden en betonzagen voor bouwprojecten van verschillende omvang.

Will Verhappen Grondwerken is een grondwerkspecialist uit Vessem, hoofdzakelijk werkzaam in de regio Eindhoven. Wij zijn al sinds 1987 actief. Onze ervaren machinist verricht sinds jaar en dag grondwerken, sloopwerkzaamheden en betonzagen voor bouwprojecten van verschillende omvang.

Wij geloven dat een goed begin het halve werk is, zeker in de bouw. Het is belangrijk dat voorbereidende werkzaamheden zoals grondverzet en sloop op kwalitatief hoogstaande wijze worden uitgevoerd. Daarom zetten wij ons elk project opnieuw in om kwaliteit en maatwerk te leveren. Met Will Verhappen Grondwerken bent u verzekerd van een vliegende start voor uw bouwproject! 

Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn trots op ons werk en nemen onze verantwoordelijkheid. Bij Will Verhappen Grondwerken vinden wij dat u altijd op correct, veilig en hoogstaand werk moet kunnen rekenen. Daarom werken wij met ons eigen materieel en onze eigen gespecialiseerde en ervaren machinist, zodat wij veiligheid en professionaliteit te allen tijde kunnen waarborgen.

Will Verhappen Grondwerken kunt u inschakelen voor uitgravingen voor zwembaden, kelders en souterrains, maar ook voor grotere projecten zoals graafwerkzaamheden op bouwplaatsen of rioleringsinfrastructuur.

Ook voor sloopwerkzaamheden bent u bij Will Verhappen Grondwerken aan het juiste adres. Wij slopen voor u op vakkundige en verantwoorde wijze zowel bovengronds als ondergronds. Huizen, schuren, garages, maar ook funderingen, riolering of andere ondergrondse infrastructuur breken wij netjes voor u af.

Wij zijn actief in de grondwerkwereld en bekwaam in alle machines die daarvoor worden gebruikt, zoals:

  • minigravers van 0,1 ton tot 7,5 ton, mobiele graafmachines van 13 tot 22 ton
  • rups graafmachines van 13 tot 48 ton
  • loaders van klein tot groot

Daarnaast  hebben wij ruime ervaring met mobiele breek/zeef installaties al het nodige  kleingereedschap, van boorhamers, betonzagen, muurzagen, betonboren die gebruikt worden  voor de meeste sloopwerkzaamheden.

Bovendien ook nog de nodige ervaring hebben in het transport van materieel, zoals rupsdumpers, rupskruiwagens.containerauto’s en vrachtauto’s van klein tot groot.

Dankzij onze vele jaren aan ervaring kunnen wij met de meest uiteenlopende klussen uit de voeten. Zelfs archeologisch graafwerk is voor ons niet nieuw.

Zit het in de grond, dan pakken wij het aan!